Administrator
na razie nie wprowadzam żadnych obowiązkowych wpłat, każdy da tyle ile może - bo wiem że na początek każdy ładuje w staty - także co łaska do skarbca.
gdy tylko uzbieramy odpowiednią kwotę będę rozbudowywał budynki...
Dziecko
Ja bym był za wpłatami 200 Jenyw Dziiennie i co miech 1 kamień..Tylko bo można było zwlekać z zapłatą. Np ja bym płacił co 2 dni 400 albo co tydzień po 1400 Choc co tydzien to za dużo czekania. Najlepiej to by było 200 dziennie albo 400 co 2 dni. Bo mi sie nie bd chciało codzienie iśc na 3h Do pracy żeby zaobić 200j dla klanu. Jak ide do pracy to na 10h. i ci gracze co wpłacili n kąto jakieś 0=400 jenów niech jakoś podgonią żeby wpłacili conajmniej do 1500j. bo rarazie jest 4 graczy którzy sie Angazuja finansowo.xd
Rozpisałem sie... to nie jest żaden prZymus co ja tu nabazgrałem. Ja tylko proponuję żeby nie było że się "żądzę".. Thx
Administrator
ja też myślę że już najwyższa pora aby wszyscy zaczęli wpłacać do skarbca klanu, dlatego dzisiaj wyleciały 2 osoby za zerowy wkład w rozwój klanu
Dziecko
Ja bym zrobił tak 300 Jenów dziennie od 1'wszego dnia , 1 kamyk miesięcznie Wpłacane w pierwszy tydzień miesiąca.. I wejściowe 500 jenów Czas na wpłacenie wejścowego 3 dni od potwierdzenia zaproszenia do klanu.
Co myślicie o moim pomyśle...?
Dziecko
ukal napisał:
. mamy niezle miejsce jesli chodzi o honor klanu i mysle ze jesli nie zaczniemy budowac i rosnac w sile to nie długo zaczniemy spadac
Punkty Klanowe sie zdobywa poprzez walczenie z członkami innych klanó.. ja juz uzbierałem ponad 400. Ale nie wiem czy za budowle sie cos dostaje.
Dziecko
a nie lepiej by było ze naprzekłam kazdy wpłaca tygodniowo jeny za 10godz. pracy?
Dziecko
lub ileś kamienie szlachetnych?
Dziecko
tygoniowo za 10 h..? Mozna tak zrobić ale 20h
Dziecko
a tomiwo przypom,minam że do końca tygodnia muszisz wpłacić 1000 jenów.. tak szef nakazał..
Bo kto bnie wpłaci wylatuje
Dziecko
spoka powoli sobie wpłacam
Dziecko
ukal on cie nawala bo pewnie dużó kasy z ciebie leci. Albo cie tępi do Pkt. Klanowych